GPF-et követő kipufogó rendszer - hangos
GPF-et követő kipufogó rendszer - hangosfekete ovális kipufogóvégkróm ovális kipufogóvég
GPF-et követő kipufogó rendszer - hangos (a gyári vágása szükséges)

2018 végétől számos járművet gyártanak benzin / Otto részecskeszűrővel, hogy tovább csökkentsék a jármű károsanyag-kibocsátását.

A Milltek Sport részecskeszűrő utáni rendszer hatótávolságát  úgy tervezték, hogy kompenzálja a részecskeszűrő zajcsökkentő tulajdonságait, és jelentősen javítsa a kipufogórendszer hangesztétikáját.

2018 végétől számos járművet gyártanak benzin / Otto részecskeszűrővel, hogy tovább csökkentsék a jármű károsanyag-kibocsátását.

A Milltek Sport részecskeszűrő  utáni rendszer hatótávolságát  úgy tervezték, hogy kompenzálja a részecskeszűrő zajcsökkentő tulajdonságait, és jelentősen javítsa a kipufogórendszer hangesztétikáját.

Kipufogó rendszerünket az Ön igényeinek figyelembe vételével terveztük, és a járművek egyre bővülő választékát igyekszünk kiszolgálni. Bízunk a folyamatos fejlődésben, a kutatási és fejlesztési csapatunk egész évben arra törekszik, hogy minden igényt kielégítő megoldást biztosítson minden fajta teljesítmény igényhez.
Termékeinket az Egyesült Királyságban gyártják és világszerte 90 országban forgalmazzák, így a Milltek Sport az egyik leginkább elérhető márka a piacon.
 

Neked ajánljuk

Ügyfeleink véleményei

Performance blog

Performance blog

Tovább
2.0TFSi EA113 és ami mögötte van
2.0TFSi EA113 és ami mögötte van

Az EA113 2.0L Tfsi motorok az első generációs közvetlen befecskendező motorok. Ezt a motort a VW konszern előszeretettel használta, például a Golf 5 / Scirocco / Audi A3 A4 A6 / Seat Leon / Skoda Octavia típusaiban és a sportosabb kiadásaiban is használja... Ezek változatai a VW Golf 6 R / Golf 5 Ed 30 / Scirocco R / Audi S3 / Seat Leon Cupra / Skoda octavia rs és Vw Polo R.

Mielőtt megvásárolnád vagy az autó szoftvermódosítása/chiptuningja mellett döntenél, itt van néhány dolog, amivel egy kicsit foglalkozni kellene az említett motornál.

Ha már megtetted, de még mindig problémáid vannak, az alábbi sorok megoldást adhatnak a problémára, vagy annak felkutatására, azonban ez nem egy szerelési útmutató, így azt javaslom, hogy minden esetben forduljatok szakemberhez a hibamegállapítás és a hiba javításának orvoslására!

Tovább
Bővebben a DSG váltókról és a DSP egyedi DSG szoftverről
Bővebben a DSG váltókról és a DSP egyedi DSG szoftverről

Első körben nézzük meg a váltók típusait és röviden a legfontosabb jellemzőiket és az előforduló problémákat.

 

Tovább
Terméket hozzadtuk az ajánlatkéréshez!
Ajánlatkérés leadása Tovább nézelődök