Partner Portál

 

A DS Performance Chip  lehetőséget kínál azok számára akik érdeklődnek a chiptuning szakma iránt. 


Jó lehetőség ez azok számára is akik  az autóiparban érdekeltek - mint például autókereskedelem, szervízek/márkaszervizek stb. - és szeretnék kiterjeszteni tevékenységi körüket.
Ha ilyenben gondolkodsz, azt tudnod kell, hogy mind anyagilag, mind ráfordított idő/energia szempontjából befektetésre lesz szükséged. (Ellenben szeretni fogod a munkád wink )

Lássuk miről is van szó.

Az eszköz amelye(ke)t kínálok lehetőséget biztosít(anak) napjaink legmodernebb vezérlőinek OBD-n (diagnosztika csatlakozó) történő  illetve úgynevezett BDM porton és BOOT mode-on történő programozására is.

A chiptuning eszköz árak egész széles skálán mozognak, illetve van lehetőség külön alap eszközt ia vásárolni és a későbbiekben upgradelni (tovább bővíteni) , így amennyiben komolyan gondolod kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a dsperformchip@gmail.com e-mail címen vagy a +3630/612-46-82 telefonszámon és szívesen adunk tájékoztatást a lehetőségekről.
Egy ilyen eszköz ára nagyban függ attól, hogy csak OBD csatlakozón programoznál vagy esetleg szóba jöhet az asztalon történő programozás (BDM, BOOT, JTag st.) De van lehetőség haszongépjárművek és motorkerékpárok programozására is ami nyilván tovább növeli a költséget, de a terület ami lefedhető vele is sokkal szélesebb.
Az eszközök ára minden esetben tartalmazza a programozó interfész árát és az 1 éves licensz költségét.

Ha teljesen kezdő vagy a szakmában se keseredj el! Minden újdonsült DS Performance Chip partnernek díjmentesen megmutatjuk a programozás minden  típusát lépésről-lépésre.
Ha még nincs konkrét elképzelésed, hogy melyik programozás típus volna számodra a legmegfelelőbb illetve melyik területet céloznád meg, keress minket bizalommal és segítünk választani a számodra és/vagy már meglévő vállalkozásod számára a legideálisabb eszközt.

 Amennyiben megszületett az elhatározás, hogy belépnél a chiptuning világába ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a további részleteket és lehetőségeket.

( Helyek korlátozott számban elérhetőek!!! )

Köszönjük

 

Termék a kosárba került!
Kosár